Klimop

Uw tuin laten sprankelen met een groen natuurfestijn? Een klimop van Mijnhedera is wat u zoekt! Bij ons profiteert u van hoge kwaliteit, een scherpe prijs en supersnelle levering.

Klimop: een plant met een sterk karakter

Een klimop, ofwel hedera, is dé krachtpatser onder de klimplanten. Want met zijn sterke karakter en resistentie tegen ziektes en schimmels, staat vast: hij laat zich jarenlang van zijn groenste kant zien. Een windvlaag, ijspegel of flinke zonnestraal op zijn dak? Dat doet hem weinig. Een klimop laat zich niet zomaar gek maken, kunnen we wel zeggen.

Mijnhedera doet hier nog eens een schepje bovenop. Dankzij onze jarenlange kweekervaring en ons hart voor groen, weet u bij ons zeker: uw nieuwe klimop is onverwoestbaar.

Een klimop tegen de schutting

Hoewel een klimop eigenlijk nergens misstaat, is vooral de schutting een populaire plek om hem tegenaan te laten groeien. Niet gek. Want zeg nou zelf: zo’n levendig portie natuur als erfafscheiding is niet verkeerd, toch?

Bovendien: een klimopplant pronkt met dé perfecte eigenschappen om als erfafscheiding te fungeren. Niet alleen heeft deze plant het talent zich razendsnel uit te breiden, ook groeien de bladeren dicht op elkaar. Uw tuinomheining is hierdoor in een mum van tijd volgroeid en blikdicht. Daarbij fijn: ook in de winter profiteert u van het groene uitzicht en de privacy! De schoonheid van een klimop is namelijk niet seizoensgebonden.

Kies de hedera die bij u past

Stevige, snelgroeiende en niet-seizoensgebonden klimop planten scoort u dus bij Mijnhedera. En omdat iedereen andere wensen, eisen en voorkeuren heeft, kiest u uit verschillende soorten.

Hedera Hibernica

Een Hedera Hibernica, ook wel een Ierse of Atlantische klimop genoemd, staat bekend om zijn grote bladen. Een tuinscherm of gaasschutting bedekken is hiermee zo gepiept. Ook als bodembedekker leent dit type hedera zich goed.

Kleinbladige klimop

Zoals u waarschijnlijk al raadt: de kleinbladige klimop, ofwel Hedera Helix, heeft kleinere bladen dan de Hedera Hibernica. Desondanks is ook deze klimop geschikt als erfafscheiding of bodembedekker. Het verschil? Uw geduld wordt iets meer op de proef gesteld; door de kleinere bladen duurt het langer tot een oppervlak volledig bedekt is.

Kant-en-klaar haag

In ons assortiment vindt u ook kant-en-klaar hagen. Dit zijn – zoals de naam al doet vermoeden – tuinafscheidingen die u pas koopt op het moment dat ze volgroeid zijn. De blikdichte schutting neemt u direct in gebruik. En hier heeft u dus geen onderhoud en zorg aan.

Hoeveel planten heeft u nodig?

Wilt u uw schutting bedekken met klimopplanten? En bent u benieuwd hoeveel u daarvan nodig heeft? Ons advies is om op één meter schutting vijf hedera’s te plaatsen. Dit zorgt volgens ons voor het mooiste resultaat.

Voor welke hedera gaat u?

Bent u erover uit welke klimop u wilt kopen? Bestel uw favoriet dan meteen. Wij garanderen een snelle levertijd en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Doordat wij de planten op grote schaal kweken, kunnen wij ze leveren tegen een scherpe prijs. Kortom: een klimop kopen die goedkoop, mooi én van hoge kwaliteit is, dát doet u bij Mijnhedera.

Vragen of advies nodig?

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

Aanbieding

Aanbieding

Hedera schutting 120 x 180 cm

Hedera schutting 120 x 180 cm

€149,95 €139,95

Stukprijs: €139,95 / Stuk
Vergelijk

Aanbieding

Klimop Hedera Hibernica 180/200

Klimop Hedera Hibernica 180/200

€7,45 €6,95

Stukprijs: €6,95 / Stuk
Vergelijk

Aanbieding

Klimop-Hedera hibernica 150/175

Klimop-Hedera hibernica 150/175

€5,45 €4,95

Stukprijs: €4,95 / Stuk
Vergelijk

Aanbieding

Klimop-Hedera hibernica 120/140

Klimop-Hedera hibernica 120/140

€4,75 €4,50

Stukprijs: €4,50 / Stuk
Vergelijk

Aanbieding

Klimop-Hedera Hibernica 80/100

Klimop-Hedera Hibernica 80/100

€2,95 €2,49

Stukprijs: €2,49 / Stuk
Vergelijk

Aanbieding

Klimop-Hedera Hibernica laag

Klimop-Hedera Hibernica laag

€1,55 €1,35

Stukprijs: €1,35 / Stuk
Vergelijk