Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
Contactgegevens
0
Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Hedera Hibernica Klimop 180-200 cm C4 potmaat

6% sale
Productomschrijving
Hedera Hibernica 180/200 De Hedera Hibernica, ook wel klimop genoemd  is een klimplant die graag muren en gaashekwerken beklimt. Dit is eigenlijk ook meteen de reden waarom deze plant zo enorm populair is geworden, want met deze hedera hibernica bekleedt u gemakkelijk en snel gaashekwerken. De Ideale Hedera Hibernica kopen Deze maat en dan b...

Hedera Hibernica 180/200

De Hedera Hibernica, ook wel klimop genoemd  is een klimplant die graag muren en gaashekwerken beklimt. Dit is eigenlijk ook meteen de reden waarom deze plant zo enorm populair is geworden, want met deze hedera hibernica bekleedt u gemakkelijk en snel gaashekwerken.

De Ideale Hedera Hibernica kopen

Deze maat en dan bedoelen wij de hoogte en potmaat is  de ideale maat om te kopen en aan te planten voor uw gaaswerk omdat het groeiproces al voor het grootste gedeelte in de kwekerij heeft plaatsgevonden. 
 
Wanneer de planten tot bovenaan het hekwerk zijn geklommen, kan er direct begonnen worden met snoei. Door het toppen (snoeien) van de hedera hibernica geeft u het signaal aan de plant om meer in de breedte te gaan groeien. Door dit herhaaldelijke snoeien krijgt de jonge hedera heg een snellere blad bedekking en wordt snel mooi vol. Hoge hedera planten geeft snel resultaat en dus eerder privacy.
 
Snelle of langzame groei van de hedera planten hangt nog wel af van de kwaliteit van de grond en de weersomstandigheden
 
Uitleg foto's
 
  • Foto 1 : detailfoto van de hedera hibernica bladeren. Deze foto is genomen in het voorjaar (april). U ziet dus de nieuwe lichtgroene bladeren die een mooi contrast geven met het oudere donkergroene blad. In de winter periode zijn de hedera bladeren altijd donkergroen. In het voorjaar herhaalt zich de groei cyclus weer. 

 

Hedera Hibernica en Onderhoud

Deze Klimop is gemakkelijk te onderhouden.Wat handig is om te weten, is toch wel dat de grond waarin deze plant wordt geplaatst, gevuld wordt met kwalitatief goede potgrond. Wanneer kunt u de Hedera hibernica  het best snoeien? Dat maakt niet zo gek veel uit, want hij kan het gehele jaar door gesnoeid worden.

Hedera Hibernica en Plantafstand

  • Hoogte : 180 - 200 cm gestokt 
  • Wintergroen : Ja
  • Levering is inclusief pot
  • Hoogte is gemeten inclusief pot
  • Kleur van de bladeren Groen (lichtgroen in het voorjaar, donkergroen in de winter)
  • Voorkeur standplaats Zon - Half-schaduw - schaduw
  • Aantal planten per strekkende meter : 5 planten 

 

* Beste kwaliteit van NL - Hedera is een natuurprodukt, er kunnen stekken uitvallen.

Verschil deze hedera maat ten opzichte van de goedkopere 180/200 C2?

Het verschil tussen de twee hedera maten is niet de lengte maar de potmaat waarin de hedera planten gekweekt zijn. Bij grotere potmaten kun je een vollere hedera plant kweken want er is meer ruimte. Dus deze hedera maat is een vollere hedera plant met meer blad en strengen.

 
Voor meer informatie over de Hedera Hibernica kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Klimop Hedera Hibernica C4 180-200cm
Klimop Hedera Hibernica C4 180-200cm

Meest aangeplante Hedera Hibernica...

Meest aangeplante Heder...

Niet op voorraad
€8,45€7,95
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking