Hedera Hibernica Klimop 180/200 cm

Meest aangeplante Hedera Hibernica in Nederland. Hedera op stok. Een mooie hoge en volle hedera plant. De ideale hedera voor het bekleden van gaashekwerken.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Iedere werkdag voor 10:00 uur besteld, is in 1-2 werkdagen in Huis
Stukprijs:
€6,95 / Stuk
Koop 1 voor €6,95 per stuk en bespaar -0%

Koop 25 voor €6,50 per stuk en bespaar 6%

Koop 50 voor €6,25 per stuk en bespaar 10%

€7,45 €6,95

Incl. btw

Hedera Hibernica 180/200

De Hedera Hibernica, ook wel klimop genoemd  is een klimplant die graag muren en gaashekwerken beklimt. Dit is eigenlijk ook meteen de reden waarom deze plant zo enorm populair is geworden, want met deze hedera hibernica bekleedt u gemakkelijk en snel gaashekwerken.

De Ideale Hedera Hibernica kopen

Deze maat en dan bedoelen wij de hoogte en potmaat is  de ideale maat om te kopen en aan te planten voor uw gaaswerk omdat het groeiproces al voor het grootste gedeelte in de kwekerij heeft plaatsgevonden. 
 
Wanneer de planten tot bovenaan het hekwerk zijn geklommen, kan er direct begonnen worden met snoei. Door het toppen (snoeien) van de hedera hibernica geeft u het signaal aan de plant om meer in de breedte te gaan groeien. Door dit herhaaldelijke snoeien krijgt de jonge hedera heg een snellere blad bedekking en wordt snel mooi vol. Hoge hedera planten geeft snel resultaat en dus eerder privacy.
 
Snelle of langzame groei van de hedera planten hangt nog wel af van de kwaliteit van de grond en de weersomstandigheden
 
Uitleg foto's
 
  • Foto 1 : detailfoto van de hedera hibernica bladeren. Deze foto is genomen in het voorjaar (april). U ziet dus de nieuwe lichtgroene bladeren die een mooi contrast geven met het oudere donkergroene blad. In de winter periode zijn de hedera bladeren altijd donkergroen. In het voorjaar herhaalt zich de groei cyclus weer. 

 

Hedera Hibernica en Onderhoud

Deze Klimop is gemakkelijk te onderhouden.Wat handig is om te weten, is toch wel dat de grond waarin deze plant wordt geplaatst, gevuld wordt met kwalitatief goede potgrond. Wanneer kunt u de Hedera hibernica  het best snoeien? Dat maakt niet zo gek veel uit, want hij kan het gehele jaar door gesnoeid worden.

Hedera Hibernica en Plantafstand

  • Hoogte : 180 - 200 cm gestokt 
  • Wintergroen : Ja
  • Levering is inclusief pot
  • Hoogte is gemeten inclusief pot
  • Kleur van de bladeren Groen (lichtgroen in het voorjaar, donkergroen in de winter)
  • Voorkeur standplaats Zon - Half-schaduw - schaduw
  • Aantal planten per strekkende meter : 5 planten 

 

* Beste kwaliteit van NL - Hedera is een natuurprodukt, er kunnen stekken uitvallen.

Verschil deze hedera maat ten opzichte van de goedkopere 180/200 C2?

Het verschil tussen de twee hedera maten is niet de lengte maar de potmaat waarin de hedera planten gekweekt zijn. Bij grotere potmaten kun je een vollere hedera plant kweken want er is meer ruimte. Dus deze hedera maat is een vollere hedera plant met meer blad en strengen.

 
Voor meer informatie over de Hedera Hibernica kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

5/5

Jan Fischer Geplaatst op 20 September 2017 at 08:16

Voordat we de hedera's bestelden, hebben we telefonisch contact opgenomen ivm wat vragen met betrekking tot het planten. Zeer goede data telefonisch ontvangen. Gaf meteen een goed gevoel.

De aan ons geleverde hedera's zien er zeer mooi uit, met vele stekken en zijn allen op lengte.
Alle hedera's zijn binnen een paar dagen na levering geplaatst en alle stekken zijn op het hekwerk verspreid.

We zijn zeer tevreden en wij raden Mijn Hedera zeker aan!

5/5

Erik Bruin Geplaatst op 16 Mei 2016 at 16:05

Geachte heer,
Ere wie ere toekomt.
Hartelijk bedankt voor de snel geleverde 80 hedera 's . Het zijn 80 mooi groene planten met volle stekken. We hebben ze inmiddels geplant en uitgesponnen over de betonmatten voor de erfafscheiding. Het staat prachtig.
Met vriendelijke groet,
fam Bruin uit Schoorl.

5/5

Robin en Kitty Geplaatst op 14 Maart 2016 at 12:15

Wat een prachtige planten! Door een foutje aan onze kant hadden we eigenlijk te weinig planten besteld, maar door de grootte van de hedera hebben we toch een groot deel van het hekwerk kunnen bekleden en hebben we goede hoop dat het hekwerk snel dicht is. Sommige planten hadden wel achte losse takken om te kunnen binden. De levering is ook top. Kortom: zeer tevreden met de geleverde planten!

5/5

Verschoor Geplaatst op 5 Maart 2016 at 10:30

In één woord TOP! Eerst even informatie ingewonnen om af te stemmen hoeveel plantjes we nodig hadden. Zeer deskundig en vooral eerlijk advies. Bestelling werd op het afgesproken tijdstip bezorgt. Ook na de levering kun je terecht met vragen, wat zeer prettig is. Nu staat een prachtige haag van hedra in de tuin. Laat het voorjaar maar komen, dan kunnen ze groeien!

5/5

Henk Zielhuis Geplaatst op 6 Augustus 2015 at 15:55

Na het verstrekken van enige aanvullende informatie gingen we over tot het bestellen van de hedera. De levering vond plaats op het aangekondigde tijdstip en de planten waren goed verpakt voor het transport. Ze kwamen dan ook allemaal heelhuids in Almelo aan. Inmiddels staan ze al weer een week of vier in de grond en ze blijken allemaal goed aangeslagen. De groei zit er al flink in. Kortom, een product en een klantbehandeling die de hoogste waardering verdient.

5/5

Tissen Geplaatst op 23 April 2015 at 09:08

Wat een goede aankoop was dit! Toch altijd spannend om planten ongezien te bestellen op het internet. Er werden mooie groene planten van het bestelde formaat geleverd. De planten hadden erg veel ranken en zaten vol met jonge scheuten. Het plant advies dat ik eerder per email had ontvangen was erg duidelijk en heb ik dan ook netjes opgevolgd. Ben ook erg tevreden met de verzendpartij, deze liet netjes een richttijd weten waarbij je dus niet de hele dag thuis hoeft te zijn. Al met al een zeer positieve ervaring!

5/5

Tissen Geplaatst op 23 April 2015 at 09:07

Wat een goede aankoop was dit! Toch altijd spannend om planten ongezien te bestellen op het internet. Er werden mooie groene planten van het bestelde formaat geleverd. De planten hadden erg veel ranken en zaten vol met jonge scheuten. Het plant advies dat ik eerder per email had ontvangen was erg duidelijk en heb ik dan ook netjes opgevolgd. Ben ook erg tevreden met de verzendpartij, deze liet netjes een richttijd weten waarbij je dus niet de hele dag thuis hoeft te zijn. Al met al een zeer positieve ervaring!

5 sterren op basis van 7 beoordelingen Je beoordeling toevoegen