Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
Informatie
0
Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Betaalmethoden

Gemakkelijk en veilig betalen

Mijnhedera.nl  biedt meerdere betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Mijnhedera.nl  maakt gebruik van Mollie betalingsdiensten.   betalingsmogelijkheden. Met Mollie kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren. U kunt betalen met de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.

 

1. iDEAL (NL) (gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. Om met iDEAL te betalen kiest u tijdens het afrekenen voor Mollie en vervolgens iDEAL.

2. Bancontact/Mister Cash (B) (gratis)

Onze Belgische klanten kunnen met Bancontact/Mister Cash vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen. Bancontact/Mister Cash werkt alleen voor klanten met een Belgische bankrekening. Om met Bancontact/Mister Cash te betalen kiest u tijdens het afrekenen voor Sisow en vervolgens Bancontact/Mister Cash. De volgende banken zijn aangesloten: DEXIA, FORTIS, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

3. Sofort Banking (D) (gratis

Deze betaalmethode wordt vooral veel gebruikt door consumenten in Duitsland en België maar is ook beschikbaar in Nederland. Sofort Banking biedt TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. 

4. Bankoverschrijving (NL/D/BE) (gratis)

U kunt probleemloos via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op het bankrekeningnummer van MijnHedera.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en kunnen wij voor verzending zorgdragen. Het overschrijven via de bank duurt soms langer, ivm storingen of onvoorziene omstandigheden,  en hierdoor kan uw order vertraging oplopen. Houd hier rekening mee.

VEILIG BETALEN 

Wij gebruiken SSL (Secure Socket Layer) als protocol voor het veilig overbrengen van data via internet (of andere netwerken). Het SSL-protocol codeert informatie zodat deze niet leesbaar is tijdens de overdracht tussen twee computers. Als de data ontvangen is, decodeert SSL de informatie, controleert of de afzender correct is (Server Authentication) en controleert dat de data niet veranderd is (Message Integrity). SSL gebruikt digitale certificaten bij het controleren van de overdracht bij de afzender en de ontvanger. Een digitaal certificaat wordt gebruikt voor het koppelen van informatie over een individu of organisatie naar een algemene sleutel (Public Key). Alle SSL-certificaten worden aangeboden door gecertificeerde ontwikkelaars en zijn daardoor uniek en correct. Iedere persoon of organisatie die een SSL-certificaat aanvraagt, moet zijn/haar eigen identiteit verstrekken. Voor consumenten is de enige eis voor het succesvol gebruik van SSL's dat de internetbrowser deze accepteert.


Onze bankgegevens zijn:

ING rekeningnummer: 9271821
IBAN: NL40 INGB 0009271821 
Swift/BIC:INGBNL2A
Ten name van: Leopold House en Garden
o.v.v. "het ordernummer"


Contact:

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

E-mail: [email protected]Heb je een vraag?

Bel ons

maandag t/m zaterdag
09:00 - 18:00 uur

06 30 10 64 63

E-mail

E-mailadres

[email protected]
9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op TheFeedbackcompany

MijnHedera

Rijksstraatweg 53
4194 SK Meteren
Nederland

BTW: NL855920890B01
KvK: 64957322
Let op : afhalen niet mogelijk

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »