Klimop-Hedera hibernica lage klimplant bodembedekker

Hedera hibernica als bodembedekker of jonge klimplant
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Iedere werkdag voor 10:00 uur besteld, is in 1-2 werkdagen in Huis
Stukprijs:
€1,35 / Stuk

€1,55 €1,35

Incl. btw

Hedera Hibernica bodembedekker of lage klimmer  

De hedera hibernica bodembedekker is geschikt als klimplant om te klimmen maar kan ook heel goed grote stukken grond bedekken. Vooral deze kleinere en lagere hedera hibernica bodembedekker is hiervoor zeer geschikt. Bodembedekkende hedera hibernica  planten groeien snel en hebben weinig last van ziektes. 

Informatie hedera hibernica bodembedekker of lage klimplant:

  • Bodembedekker of lage hedera klimplant zonder stokje
  • Potmaat: 9x9x9
  • Kleur blaadjes  : groen
  • Standplaats: zon, halfschaduw en schaduw
  • Aanplant voor bodembedekking: 9 planten per m2 (minder kan ook, maar dan heeft het onkruid wel veel meer kans om te onwikkelen)
  • Wilt u de deze hedera langs gaas leiden, dan adviseren wij 6 plantjes per strekkende meter.

Hedera hibernica bodembedekker perfect om grote oppervlakten snel te bedekken

Deze lage hedera hibernica bodembdekker groeit  op vrijwel iedere grondsoort. Wel dient de grond over de juiste voedingsstoffen te beschikken. Vaak is het bij bijvoorbeeld zandgrond niet het geval. U kunt de grond structuur dan verbeteren door middel van het toevoegen van potgrond bij het plantgat. Bij bijvoorbeeld kleigrond is het voor de klimop prettig als u de grond voor het inplanten losser maakt, zodat de klimop makkelijker kan wortelen.


Bij nieuwe aanplant van deze hedera hibernica  bodembedekker is het belangrijk dat u voldoende water geeft.  De jonge klimop planten zijn in deze eerste fase nog niet in staat om in hun eigen water behoefte te voorzien. 

Hedera hibernica als bodembedekker een juiste keuze

Wanneer u de grond in uw tuin wilt gaan bedekken, met name grote stukken grond, dan is deze lage hedera hibernica bodembedekker de ideale plant keuze. De bodembedekkende hedera groeit in een rap tempo en bedekt de kale grond al snel. Hier en daar onkruid wieden blijft even noodzakelijk totdat het vlak mooi dichtgegroeid is. Daarna heeft het onkruid nog weinig kans omdat de kruipende hedera planten de bodem volledig heeft bedekt. 


Wij van Mijnhedera adviseren om de kruipende hedera hibernica bodembedekker regelmatig te snoeien waardoor de hedera beter vertakt en daarvan groeit. 
Deze bodembedekkende klimop kunt u bemesten met organische koemestkorrels, voor een beter bodemleven. Of met de speciale hedera korrels die wij ook in de shop aanbieden.

Voor meer informatie over deze hedera hibernica bodembedekker kunt u contact met ons opnemen.

5/5

Smithe882 Geplaatst op 10 April 2018 at 00:16

I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, its rare to see a great blog like this one nowadays gfeecafefccdfdbf

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen