Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
Informatie
0
Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Disclaimer

In deze disclaimer vindt u een overzicht van de belangrijkste voorwaarden van de site. Bij de algemene voorwaarden vind je onze complete voorwaarden, alleen de algemene voorwaarden zijn rechtsgeldig.


Informatie:


Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. MijnHedera.nl is een handelsnaam van Leopold House & Garden.
 
Aansprakelijkheid:

Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt MijnHedera.nl geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan MijnHedera.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.
 
Links:

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft MijnHedera.nl geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. 

Herroepingsrecht:

Wettelijk gezien zijn cadeaukaarten en producten met een houdbaarheidsdatum uitgesloten van het herroepingsrecht. Lees meer over ons retour beleid in de algemene voorwaarden en op de pagina verzenden en retouren.

Contact:

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

E-mail: [email protected]l

Heb je een vraag?

Bel ons

maandag t/m zaterdag
09:00 - 18:00 uur

06 30 10 64 63

E-mail

E-mailadres

[email protected]
9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op TheFeedbackcompany

MijnHedera

Rijksstraatweg 53
4194 SK Meteren
Nederland

BTW: NL855920890B01
KvK: 64957322
Let op : afhalen niet mogelijk

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »