Over Mijnhedera

Mijnhedera levert topkwaliteit Hedera, direct uit eigen kwekerij voor de scherpste prijs en altijd ruim voldoende op vooraad in de kwekerij.

Ons doel is dat u tevreden bent met de geleverde hedera planten, en kunt gaan genieten van een prachtige groen hederahaag in de tuin.

Hedera Kwekerij

Mijnhedera beschikt over een eigen kwekerij van waaruit de vele hederas hun weg vinden naar vele bestemmingen in binnen en buitenland. Ook heeft Mijnhedera gekozen voor een verkooplokatie in de randstad (Meteren, gemeente Geldermalsen) om het makkelijker te maken voor klanten die voor afhalen kiezen. Kijk voor afhaaltijden van hedera hieronder, wij raden u aan om eerst altijd even contact met ons op te nemen ivm voorraad.  

Meer dan 20 jaar Ervaring

Gedurende deze jaren heeft Mijnhedera al vele klanten blij mogen maken met onze hedera planten. Inmiddels zijn er veel klanten die terug komen, omdat zij zijn verhuisd en weer opnieuw een mooie hedera afscheiding willen aanplanten.

Beste Prijs/Kwaliteit

Mijnhedera levert al vele jaren topkwaliteit hedera planten tegen de juiste prijs kwaliteitsverhouding. De kwaliteit draait om het aantal stekken hedera die geplant worden in de juiste maat pot bij het begin van het kweekproces. Meerdere stekken hedera in de juiste pot geeft dus veel vollere planten. Topkwaliteit waar u op kunt rekenen.

Het eindreslultaat ; volle mooie gezonde hedera’s met groene bladeren.

Hedera Prijs

Wij hebben de beste prijs kwaliteit verhouding hedera prijzen voor u omdat wij op zeer grote schaal hederas kweken. Ook wanneer u kleine aantallen hederas wilt bestellen online kunnen we u toch nog een lage prijs aanbieden.

Super Snelle Levering

Mijnhedera.nl wil graag de kwaliteit en versheid van de planten kunnen garanderen en levert daarom direct vanuit de kwekerij. Dit betekent voor u; op werkdagen voor 11:00 besteld in onze webshop, wordt voor 95% de volgende werkdag aan huis geleverd. Incidenteel kan het voorkomen dat de levering door logistieke problemen en calamiteiten niet binnen 1 werkdag geleverd kan worden. Houd hier rekening mee.  
 

Wilt u komen afhalen in onze hederawinkel dan is dit weer mogelijk vanaf voorjaar 2019.

Adresgegevens

Bij vragen over uw bestelling kunt u ons altijd bellen of mailen.
E-mail adres:info@mijnhedera.nl

Vanaf voorjaar 2019 is ophalen van hedera weer mogelijk.  

Zondag  gesloten
Maandag gesloten 
Dinsdag  gesloten
Woensdag  gesloten
Donderdag  gesloten 
Vrijdag  gesloten
Zaterdag gesloten


PIN-apparaat is aanwezig.

Adres:
Mijnhedera.nl handelend onder Leopold House en Garden
Rijksstraatweg 53 
4194 SK Meteren

IBAN: NL40INGB0009271821
BIC: INGBNL2A

Kvk nummer : 64957322
BTWnummer : NL855920890B01

Beoordeling MijnHedera: 9,1 / 10 (1068 beoordelingen) op Feedbackcompany.nl