Over Mijnhedera

Mijnhedera levert topkwaliteit Hedera, direct uit eigen kwekerij voor de scherpste prijs en altijd ruim voldoende op voorraad in de kwekerij.

Ons doel is dat u tevreden bent met de geleverde hedera planten, en kunt gaan genieten van een prachtige groen hederahaag in de tuin.

Hedera Kwekerij

Mijnhedera beschikt over een eigen kwekerij van waaruit de vele hedera's hun weg vinden naar vele bestemmingen in binnen en buitenland. 

Meer dan 20 jaar Ervaring

Gedurende deze jaren heeft Mijnhedera al vele klanten blij mogen maken met onze hedera planten. Inmiddels zijn er veel klanten die terug komen, omdat zij zijn verhuisd en weer opnieuw een mooie hedera afscheiding willen aanplanten.

Beste Prijs/Kwaliteit

Mijnhedera levert al vele jaren topkwaliteit hedera planten tegen de juiste prijs kwaliteitsverhouding. De kwaliteit draait om het aantal stekken hedera die geplant worden in de juiste maat pot bij het begin van het kweekproces. Meerdere stekken hedera in de juiste pot geeft dus veel vollere planten. Topkwaliteit waar u op kunt rekenen.

Het eindresultaat; volle mooie gezonde hedera’s met groene bladeren.

Hedera Prijs

Wij hebben de beste prijs kwaliteit verhouding hedera prijzen voor u omdat wij op zeer grote schaal hedera's kweken. Ook wanneer u kleine aantallen hedera's wilt bestellen online kunnen we u toch nog een lage prijs aanbieden.

Super Snelle Levering

Mijnhedera.nl wil graag de kwaliteit en versheid van de planten kunnen garanderen en levert daarom direct vanuit de kwekerij. Dit betekent voor u; op werkdagen voor 10:00 besteld in onze webshop, wordt voor 95% de volgende werkdag aan huis geleverd. Incidenteel kan het voorkomen dat de levering door logistieke problemen en calamiteiten niet binnen 1 werkdag geleverd kan worden. Houdt u hier rekening mee.