Over Mijnhedera

Mijnhedera levert topkwaliteit Hedera, direct uit eigen kwekerij voor de scherpste prijs en altijd ruim voldoende op vooraad in de kwekerij.

Ons doel is dat u tevreden bent met de geleverde hedera planten, en kunt gaan genieten van een prachtige groen hederahaag in de tuin.


Hedera Kwekerij

Mijnhedera beschikt over een eigen kwekerij van waaruit de vele hedera’s hun weg vinden naar vele bestemmingen in binnen en buitenland. Ook heeft Mijnhedera gekozen voor een verkooplokatie in de randstad (Meteren, gemeente Geldermalsen) om het makkelijker te maken voor klanten die voor afhalen kiezen. Kijk voor de gewijzigde afhaaltijden in Augustus hieronder, en neem eerst contact met ons op ivm voorraad.

Meer dan 20 jaar Ervaring!

Gedurende deze jaren heeft Mijnhedera al vele klanten blij mogen maken met onze hedera  planten. Inmiddels zijn er veel klanten die terug komen,  omdat zij zijn verhuisd en weer opnieuw een mooie hedera afscheiding willen aanplanten. 


Beste  Prijs/Kwaliteit

Mijnhedera levert al vele jaren topkwaliteit hedera planten tegen de juiste prijs kwaliteitsverhouding. De kwaliteit draait om het aantal stekken hedera die geplant worden in de juiste maat pot bij het begin van het kweekproces. Meerdere stekken hedera in de juiste pot geeft dus veel vollere planten. Topkwaliteit waar u op kunt rekenen.

Het eindreslultaat ; volle mooie gezonde hedera’s met groene bladeren.


Hedera Prijs!

Wij hebben de beste prijs kwaliteit verhouding hedera prijzen voor u omdat wij op zeer grote schaal hedera’s kweken. Ook wanneer u kleine aantallen hedera’s wilt bestellen online kunnen we u toch nog een lage prijs aanbieden.
 

Super Snelle Levering!

Mijnhedera.nl  wil graag de kwaliteit en versheid van de planten kunnen garanderen en levert daarom direct vanuit de kwekerij. Dit betekent voor u; op werkdagen voor 13:00 besteld in onze webshop, wordt de volgende werkdag aan huis geleverd. Incidenteel kan het voorkomen dat de levering door logistieke problemen niet binnen 1 werkdag geleverd kan worden.
  

Wilt u komen afhalen, neem van tevoren contact op ivm voorraad. 
In onze  winkel verkopen wij ook plantenbakken,  en kunstplanten die geschikt zijn voor buiten.  

 

 
Adresgegevens

Bij vragen over uw bestelling kunt u ons altijd bellen of mailen.
E-mail adres: info@mijnhedera.nl

Openingstijden afhaallocatie:

Zondag         Gesloten
Maandag Niet mogelijk
Dinsdag Niet mogelijk
Woensdag Niet mogelijk
Donderdag Niet mogelijk
Vrijdag 09:30 - 13:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur

 


PIN-apparaat is aanwezig.

Adres:
Mijnhedera.nl handelend onder Leopold House & Garden
Rijksstraatweg 53 
4194 SK Meteren

IBAN: NL40INGB0009271821
BIC:  INGBNL2A

Kvk nummer : 64957322
BTWnummer : NL855920890B01

Beoordeling MijnHedera: 9,1 / 10 (540 beoordelingen) op Feedbackcompany.nl