Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
Contactgegevens
0
Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Hedera schutting 120 x 180 cm

6% sale
Productomschrijving
Hedera schutting 120x180 cm | Aanbieding Wilt u een hedera schutting kopen die mooi groen is en kant en klaar? Dan bent u bij Mijnhedera.nl voor een kant en klare hedera schutting, tuinafscheiding aan het juiste adres.  De goedkope hedera schutting is al kant en klaar gekweekt  in de klimop kwekerij en zorgt direct voor een mooie groene tuinafs...

Hedera schutting 120x180 cm | Aanbieding

Wilt u een hedera schutting kopen die mooi groen is en kant en klaar? Dan bent u bij Mijnhedera.nl voor een kant en klare hedera schutting, tuinafscheiding aan het juiste adres. 

De goedkope hedera schutting is al kant en klaar gekweekt  in de klimop kwekerij en zorgt direct voor een mooie groene tuinafscheiding in de omgeving. Er is momenteel veel vraag naar deze hedera schuttingen omdat het resultaat direct zichtbaar is, vooral bij toepassing in nieuwbouwwijken beeldbepalend.

De groene hedera schuttingen,  kant en klare klimop tuinafscheidingen, zijn ingeplant met groenblijvende hedera of ook wel klimop genoemd. De klimop soort die hierbij is gebruikt is de hedera hibernica. De kant en klare klimop schutting is voordelig te bestellen in de webshop en kan heel snel geleverd worden. Voor 10:00 uur op werkdagen besteld, is de volgende werkdag, of bij calamiteiten en drukte bij de vervoerder, soms een dag later al geleverd.

Kenmerken van de hedera schutting:

Kant en Klaar Haag           120 cm breed - 180 cm hoog
ConstructieMetalen draadpaneel met 2delige uitschuifbak
Hedera soortHedera hibernica
WinterhardJa
GroenblijvendJa
Kleur hedera-klimop blad      Fris groen groot glanzend blad
StandplaatsZon-Schaduw-Halfschaduw
Kant en Klaar haagJa, kant en klare groene schutting of hederascherm

Hedera schutting plaatsen

Bij het plaatsen van de klimop schutting trekt men elke bak er zijwaarts uit. Door de sleufgaten kan de bak ook blijven zitten. Wij raden u echter aan om de hedera schutting niet in de bak te laten zitten. De hedera-klimop schutting kan zich dan beter ontwikkelen.

De standplaats voor een klimop is niet zo van belang. De klimop groeit in vrijwel alle omstandigheden. Zowel in de zon als schaduw is deze groene schutting op zijn plaats.  Wel is het zo dat een klimop schutting op een beschutte plek sneller groeit en mooier van kleur blijft. Af en toe wordt de klimop op winderige of tochtige plekken rood van kleur. In het voorjaar herstelt de haag weer en wordt weer mooi groen van kleur. Is dit niet het geval dan is het raadzaam om te gaan bemesten.  
 

Werkzaamheden bij het plaatsen van de hedera schutting

  • het graven van een geul van 20cm breed en 20 cm diep, of dieper als u nieuwe potgrond wilt aanbrengen in het plantgat.
  • het plaatsen van de palen in de grond, op 120 cm afstand. Bevestiging op de palen.
  • bij de ronde ijzeren palen meet u 132 cm (hart op hart). Bevestiging tussen de palen.
  • de wortels met behulp van bijvoorbeeld een plamuurmes van de 2-delige uitschuifbakken lossteken. 
  • U kunt hierna de uitschuifbakken eenvoudig lostrekken.
  • de hedera schutting in de gegraven geul plaatsen. Na het inplanten van de klimop schutting raden wij u aan om regelmatig water te geven. 

 

 

Hedera schutting Kant en Klaar kopen en snelle levering

Mijnhedera is gespecialiseerd in de verkoop van klimop planten, los of in een kant en klare klimop haag. U kunt de hedera schutting kopen tegen een voordelige prijs omdat wij grote aantallen klimplanten verkopen aan particulier, hovenier en groen bedrijven. Hierdoor is de prijs heel scherp en de afleverkosten zijjn laag  € 39,95 (inclusief BTW). 


Orders die voor 10:00 uur besteld en betaald zijn, kunnen wij de volgende werkdag of bij drukte en calamitieiten een dag later al afleveren op een door u gewenst adres in Nederland (op aanvraag  de Waddeneilanden en delen van Zeeland).
Bovendien krijgt u bij het kopen van de hedera schutting een plantinstructie toegestuurd. 

Heeft u nog vragen over deze mooie groene schutting of goedkope hedera schutting, kunt u contact met ons opnemen.

Hedera schutting 120 x 180 cm
Hedera schutting 120 x 180 cm

Hedera Schutting of Kant en Klaar ...

Hedera Schutting of Kan...

Op voorraad
€159,95€149,95
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking