Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
Contactgegevens
0
Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Klimop-Hedera hibernica 240-250cm hoog

Productomschrijving
Klimop-Hedera Hibernica 240/250 De Klimop (Latijnse naam Hedera Hibernica 240/250) is een plant die in de hoogte klimt. Deze klimop is op hoogte gekweekt om al direct een groen gaasscherm of hekwerk te bekleden. Hogere afscheidingen geven extra bescherming aan uw tuin of kantoorpand. De klimop is bovendien altijd groen, en heeft een natuurlijke ui...

Klimop-Hedera Hibernica 240/250


De Klimop (Latijnse naam Hedera Hibernica 240/250) is een plant die in de hoogte klimt. Deze klimop is op hoogte gekweekt om al direct een groen gaasscherm of hekwerk te bekleden. Hogere afscheidingen geven extra bescherming aan uw tuin of kantoorpand. De klimop is bovendien altijd groen, en heeft een natuurlijke uitstraling.

Klimop & Plaats


Klimop planten groeien zowel op zonnige plaatsen als in de schaduw. Ook op smalle stroken kan de klimop haag goed groeien. Het is dan wel belangrijk dat de grond goed wordt voorbereid. Hiervoor kunt u een goede potgrond gebruiken. Bij het inplanten ruim water geven en dit regelmatig controleren maar té veel water is ook niet goed voor de klimop. Afwatering is niet alleen voor de klimop, maar voor veel tuinplanten, van belang.

Klimop & Onderhoud


Het aanbinden van nieuwe scheuten met bindbuis is bij nieuwe aanplant een regelmatig terugkerend karweitje. Ook het snoeien is daarbij nodig. De klimop gaat door snoei veel beter vertakken, waardoor een vollere haag ontstaat. Voor de rest is de klimop een gemakkelijke plant met weinig ziektes. 
Bemesten is afhankelijk van de grondsoort. Bij zandgrond is dit vaker nodig als bij kleigrond. Bij twijfel kunt u ons altijd mailen of bellen. Een makkelijke en goedkope meststof is de koemestkorrel. Goede voor het bodemleven en de klimop.

Klimop & Informatie

Hoogte                        240/250 cm gestokt - 12 hedera stekken
Potmaat

∅ 28 cm - C10 (10 Liter)

WintergroenJa
Kleur van de bladerenGroen
Voorkeur standplaatsZon - (half)Schaduw
Aantal planten per strekkende meter

 Advies: 3 a 4 plantenVoor meer informatie over de klimop kunt u contact met ons opnemen.

Tags

Klimop-Hedera hibernica 240-250cm
Klimop-Hedera hibernica 240-250cm

Zoekt u hoge Klimop planten? Mijn ...

Zoekt u hoge Klimop pla...

Niet op voorraad
€19,95
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking