Kant en klaar haag

Kant en Klaar Haag

Een Kant en klaar haag kopen voor een goedkope prijs voor in uw tuin? Dan bent u bij Mijnhedera aan het juiste adres.


 

Een kant en klaar haag, de woorden zeggen het al, is “klaar” gemaakt in de klimop kwekerij.  In steeds meer tuinen en nieuwbouwwijken word daarom deze groene haag toegepast en het is natuurlijk een prachtig gezicht als u al dat groen ziet.

 De Kant en klaar haag ook wel easy hedge genoemd is dus vooral gemaakt voor uw gemak en zorgt direct voor privacy tussen buren en beschutting in uw tuin of op terras.

Het resultaat is dus direct zichtbaar, een mooie groen haag en dat in slechts enkele uren. Dus wilt u snel resultaat zien, een goedkope kant en klaar haag met hedera en kiest u voor gemak,  in dat geval is een kant en klaar haag aankoop de meest ideale keuze .

De Kant en klaar haag in een bak 

De kant en klaar haag  wordt gekweekt in kunststof bakken met daaraan vastgezet gaaschermen. De gaasschermen zorgen ervoor dat de planten langs het scherm omhoog kunnen gaan klimmen.  Bij aanvang van het kweekproces worden de klimop of hedera stekken met behulp van het juiste kweeksubstraat  in een haag bak geplaatst. De hedera soort die wij hiervoor gebruiken is de Hedera Hibernica. Een mooie en frisse groenblijvende winterharde hedera soort met glanzende grote groene bladeren.  Hierna hebben de hagen tijd nodig om in de kassen het gaasscherm te bedekken. Wanneer de hedera’s bovenaan het gaasscherm geklommen zijn, is de Kant en klaar haag gereed.
 

Een kant en klaar haag brengt de natuur dichterbij

Een begroeide schutting of kant klaar haag kopen en ingeplant met haagplanten is niet alleen zeer geschikt als erfafscheiding maar biedt vogels en talloze nuttige insecten dankbare beschutting bij het maken van nestjes in het voorjaar. Het aanplanten van een natuurlijke klimophaag is dus een makkelijke manier om de natuur dichterbij huis te halen.  Een leuke oplossing ook vooral voor kinderen die door o.a. vogels bewust worden van de wonderen van de natuur.  Dus een groene hedera haag kopen doet u niet alleen voor gemak en snelheid maar vooral ook voor een stukje natuur die u zelf in uw eigen omgeving gecreeerd heeft.

De kant klaar haag wordt tegenwoordig veel als groene erfafscheiding aangeplant in tuinen, bij zwembaden of terras en behoort daarmee tot een van de populairste tuinafscheidingen. 
 

Een Kant en klaar haag kopen of losse hedera’s?

Een kant en klaar haag met hedera kopen is duurder omdat het kweekproces al heeft plaatsgevonden in de kwekerij. U begrijpt dat hieraan natuurlijk een prijskaartje hangt.  Daarentegen heeft u wel het gemak en is het mooie resultaat direct zichtbaar. Zowel de kant en klaar haag als losse hedera’s zijn van dezelfde kwaliteit, dus het uiteindelijke resultaat zal niet veel verschillen. Waar u ook voor kiest,  een groene kant en klaar haag of losse klimop planten, u kunt bij Mijnhedera  de klimop specialist terecht.
 

Kant en klaar haag en snelste levering

U wilt de kant klaar haag kopen tegen een goedkope prijs en het liefst zo snel mogelijk aan huis geleverd hebben? Voor ons geen enkel probleem. De Kantenklaarhaag leveren wij snel en direct uit de kwekerij.

Koopt u in onze webshop op werkdagen voor 11:00 uur, dan kunnen wij de kant en klaar hagen al desgewenst de volgende dag bij u afleveren. Dus voor het kopen van de Kant en Klaar haag gaat u snel naar Mijnhedera.nl.

Lees meer