Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
Contactgegevens
0
Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Klimop Hedera hibernica 150-175cm hoog

16% sale
Productomschrijving
Klimop 150/175 Klimop kopen bij Mijnhedera die winterhard zijn en schuttingen en muren in zeer korte tijd kunnen bekleden met mooie groene glanzende bladeren?Dan is de hedera hibernica bij uitstek de juiste klimop soort om te kopen.Deze wintergroene klimop plant wordt het meest aangeplant in tuinen in Nederland en België juist vanwege die snelle ...

Klimop 150/175

Klimop kopen bij Mijnhedera die winterhard zijn en schuttingen en muren in zeer korte tijd kunnen bekleden met mooie groene glanzende bladeren?
Dan is de hedera hibernica bij uitstek de juiste klimop soort om te kopen.
Deze wintergroene klimop plant wordt het meest aangeplant in tuinen in Nederland en België juist vanwege die snelle groei.

 

Klimop details: 

  • Hoogte : 150/175 cm
  • Groenblijvende klimplanten : Ja
  • Groenblijvende klimplant : Ja, zelfhechtende klimplant (tegen bijvoorbeeld hout of muren van gevels en huizen.
  • Voorkeur plant locatie : Zon, Half schaduw en schaduw kunnen de klimop planten goed verdragen
  • Plantafstand : 5 planten per strekkende meter
  • Maat is inclusief pot
  • Toepassing : perfect als klimmer tegen muren, schutting, in gaasschermen leiden

Klimop planten tegen gaasschutting of muur bevestigen 

De klimop groeit zowel in de zon als in de schaduw. Wanneer de klimop planten tegen muren moeten groeien is het raadzaam om draad te gebruiken waarlangs zij omhoog groeien en gaan klimmen. De hedera klimop hecht zich na enige tijd zelf vast tegen de muur door middel van hechtwortels. Bij schuttingen van hout werkt dit op dezelfde wijze als tegen muren. Bij gaas schermen zorgt het gaas voor de nodige ondersteuning,  zodat de klimop omhoog groeit. 

U kunt deze snel groeiende klimmer het hele jaar planten, uitgezonderd vorstperiodes. In de winter blijft deze snelle hedera klimmer groen en is daardoor ook in een minder groene jaargetijde zeer decoratief en waardevol. De klimop planten groeien op iedere grondsoort; zoals kleigrond, veengrond of zandgrond.

Het is wel belangrijk dat u bij het aanplanten van de klimop tegen de schutting of muur zorgt dat er voldoende vocht aanwezig is en dat de grond voldoende voedingsstoffen voorradig heeft. Een goede potgrond kan hierbij uitstekend helpen. Wij raden het ten zeerste af om bemeste tuinaarde hierbij te gebruiken omdat bemeste tuinaarde een geheel andere samenstelling heeft als potgrond.


De klimop planten zijn in pot met langzaam werkende meststof gekweekt. Doordat de klimop in de pot gekweekt is zal er nagenoeg geen groei vertraging plaatsvinden.

Klimop prijs

De klimop planten hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Dit komt doordat er alleen hedera planten gekweekt worden; hierdoor kan er veel efficiënter gewerkt worden. Maar ook door het grote aantal hedera planten die er in de hedera kwekerij gekweekt worden heeft geresulteerd in deze lage prijs. Tot de afnemers van de planten behoren particulieren, hoveniers en tuincentra.

Klimop planten verzorging

Een klimop is vooral voor beginners een hele makkelijke plant die met weinig plantenkennis eenvoudig te onderhouden is. Het af en toe snoeien en aanbinden van de takken van de klimop planten zijn tuinklusjes die regelmatig terugkeren. Het water geven is vooral in de begin periode van aanplant een punt van aandacht.
Snoeien kan het hele groeiseizoen, uitgezonderd vorstperiodes.

Klimop kopen en morgen in huis

U wilt de klimop planten kopen en ook graag snel geleverd krijgen? Bij Mijnhedera geen probleem. De klimop planten pakken wij desgewenst nog dezelfde dag voor u in.

Koopt u in de shop op werkdagen voor 11:00 uur, dan leveren wij de gekochte klimop planten in 1 à 2 werkdagen bij u aan huis.

 

 

 

Voor meer informatie over de Klimop planten kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Klimop-Hedera hibernica 150-175cm
Klimop-Hedera hibernica 150-175cm

Klimop kopen direct van de Klimop ...

Klimop kopen direct van...

Op voorraad
€6,45€5,45
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking