Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
0

Bekijk onze videos hier!

Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Bekijk onze videos hier!

Hedera kwekerij

Hedera Kwekerij

Vanuit de grootste hedera kwekerij van Nederland vertrekken jaarlijks vele duizenden optimaal gekweekte hedera planten naar binnen- en buitenland. Vanuit de hedera kwekerij kunnen we de kwaliteit van onze hedera planten optimaal monitoren om zo altijd een hoogstaande kwaliteit te kunnen bieden. Het duurzame kweekproces van de hedera's is de afgelopen jaren enorm verbeterd, door talrijke innovaties op het gebied van kweken en milieu. Zo wordt bijvoorbeeld het regenwater opgevangen om het milieu zo min mogelijk te belasten. 

Door dit duurzame kweekproces direct toe te passen in de kwekerij en dit voortdurend te meten, heeft geresulteerd in een voortreffelijk eindproduct, mooie gezonde en goede vertakte hedera planten.  

 

 

Hedera kwekerij voor zakelijke klanten

U kunt bij MijnHedera niet alleen terecht als particulier, wij leveren ook vaak aan zakelijke klanten. Heeft u bijvoorbeeld een tuincentrum of hoveniersbedrijf? Dan kunt u van onze hedera kwekerij voor een scherpe prijs grote aantallen hedera’s afnemen. Daar wij onze hedera’s zelf kweken hebben wij grote controle over onze kosten. Zonder tussenkomst van derden kunnen wij u rechtstreek de beste prijs bieden.

Snelste levering, direct vanuit de Hedera Kwekerij

Daarnaast kunnen wij de planten vanaf onze hedera kwekerij ook zeer snel leveren. Of het nu gaat om grote aantallen gestokte hedera's of een kant en klaar hedera tuinscherm, in veel gevallen kunnen wij bestellingen de eerstvolgende werkdag al aan u aanbieden. Waar u bij sommige concurrenten soms een week moet wachten kunnen wij u op zeer korte termijn het aantal hedera’s bieden die u nodig heeft. Dit betekent voor u ook veel meer flexibiliteit in uw eigen planning!

Het is niet mogelijk om onze hedera kwekerij te bezoeken. Wij kweken en verzorgen onze planten hier in alle rust. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de hedera kwekerij, bel of mail ons. Wij helpen u graag!

 


hedera-kwekerij


Bel ons

maandag t/m zaterdag
09:00 - 18:00 uur

06 30 10 64 63

E-mail

E-mailadres

Stuur ons uw e-mail

Social media

Wij scoren 9.1 op Thefeedbackcompany

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op TheFeedbackcompany

MijnHedera

Rijksstraatweg 53
4194 SK Meteren
Nederland

BTW: NL855920890B01
KvK: 64957322
Let op : afhalen niet mogelijk

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking