Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
Informatie
0
Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Hedera kwekerij

Maak kennis met de Hedera kwekerij van MijnHedera. Al jarenlang werken we vanuit deze grootste kwekerij voor Hedera’s en leveren we duizenden optimaal gekweekte Hedera’s naar zowel het binnen- als buitenland. Doordat we inmiddels al jarenlang ervaring hebben met het kweken van deze planten weten we precies wat ze nodig hebben en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen tegen een lage prijs. We vertellen je dan ook graag meer over hoe het kweekproces precies in z’n werk gaat in onze kwekerij van Hedera’s.

Onze eigen Hedera kwekerij

In onze kas van ruim 10.000 m2 kweken we tienduizenden Hedera’s op jaarbasis. Het duurzame kweekproces van de Hedera’s is de afgelopen jaren enorm verbeterd door talrijke innovaties op het gebied van kweken en milieu. Zo wordt bijvoorbeeld het regenwater opgevangen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Door dit duurzame kweekproces direct toe te passen in de Hedera kwekerij en dit voortdurend te meten kunnen we onze klanten een voortreffelijk eindproduct garanderen, namelijk mooie gezonde en goed vertakte Hedera planten. Wil jij met andere woorden ook overgaan tot een Hedera kopen? Dan ben je bij MijnHedera ongetwijfeld aan het juiste adres.

Zowel voor particulieren als zakelijke klanten

Bij MijnHedera willen we natuurlijk graag dat zo veel mogelijk mensen Hedera planten kopen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze planten een toegevoegde waarde kunnen leveren voor iedere tuin of omgeving. Dit is dan ook precies de reden dat ook zakelijke klanten bij onze Hedera kwekerij terecht kunnen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een hovenier of een tuincentrum. Mocht je geïnteresseerd zijn in een zakelijke afname van onze Hedera planten kan je uiteraard profiteren van aantrekkelijke staffelkorting. Doordat wij onze Hedera’s zelf kweken in onze eigen kwekerij van Hedera’s hebben wij grote controle over onze kosten, komen er geen derde partijen aan te pas en kunnen wij rechtstreeks de beste prijs bieden.

Bijzonder snelle levering

Doordat we dus het gehele proces in eigen handen hebben zijn we bij MijnHedera in staat om bijzonder snel te leveren. Of je nu behoefte hebt aan een Hibernica Hedera, Hedera schutting kant en klaar, Hedera Helix planten, Hedera als bodembedekker of Hedera schermen wilt kopen, je kunt ervan uitgaan dat je deze planten binnen 1 á 2 werkdagen af kunnen leveren. Waar je bij sommige concurrenten soms een week moet wachten kunnen wij dus op zeer korte termijn het aantal Hedera’s leveren waar je behoefte aan hebt. Dit betekent dan ook direct meer flexibiliteit in je eigen planning en dat alles door onze eigen Hedera kwekerij.

Het verschil tussen de Hedera soorten

In onze Hedera kwekerij kweken we verschillende soorten Hedera’s die voor allerlei verschillende soorten toepassingen gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een Hedera scherm kopen van een Hedera Helix of Hedera Hibernica. Het verschil tussen deze planten leggen we dan ook graag even uit. Een Hedera Hibernica is een soort met grotere bladeren dan de Helix en groeit hiernaast ook wat sneller. Deze soort is dan ook uitstekend geschikt voor grotere oppervlakken en voor het bedekken van hekken en muren. De Hedera Helix aan de andere kant is de meest voorkomende soort en is geschikt voor verschillende toepassingen. De soort heeft donkergroene bladeren en kan zowel in de zon als in de schaduw groeien. Uiteraard kweken wij deze soorten in onze Hedera kwekerij, net zoals een Hedera haag kant en klaar overigens.

Bestel direct uit onze Hedera kwekerij

Mocht je Hedera’s willen bestellen uit onze Hedera kwekerij is dit bijzonder eenvoudig via de webwinkel van MijnHedera. Bekijk ons aanbod zorgvuldig en kies vervolgens de planten die het beste passen bij jouw wensen. Natuurlijk kunnen we je altijd voorzien van advies, maar je kunt ook direct overgaan tot het plaatsen van je bestelling. Voor bestellingen vanaf € 75,- wordt een tarief van € 49,95 in rekening gebracht, terwijl voor bestellingen onder dit bedrag een tarief van € 69,95 van toepassing is. Voor afleveringen op de Waddeneilanden dient een verzoek worden ingediend en voor leveringen in Zeeuws-Vlaanderen wordt een extra toeslag van € 12,50 in rekening gebracht. Voor overige bestellingen binnen België geldt een verzendtarief van € 75,- en dient de minimale orderwaarde € 75,- te zijn.

Behoefte aan meer informatie over een onze kwekerij van Hedera’s?

Wij zijn graag transparant en hanteren een open werkwijze. Mocht je dan ook bijvoorbeeld vragen hebben over ons kweekproces of over onze Hedera kwekerij willen we je aanmoedigen om contact met ons op te nemen. Dit is mogelijk op verschillende manieren. Je kunt namelijk bellen naar 06 30 10 64 63 of een e-mail sturen naar [email protected]. Wij zullen zo spoedig als mogelijk bij je terugkomen met alle informatie die je nodig hebt over onze eigen Hedera kwekerij.


hedera-kwekerij

Heb je een vraag?

Bel ons

maandag t/m zaterdag
09:00 - 18:00 uur

06 30 10 64 63

E-mail

E-mailadres

[email protected]
9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op TheFeedbackcompany

MijnHedera

Rijksstraatweg 53
4194 SK Meteren
Nederland

BTW: NL855920890B01
KvK: 64957322
Let op : afhalen niet mogelijk

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »