Klimop Hedera hibernica 180/200 C2

Klimop hedera kopen en snelle levering direct uit de Klimop hedera kwekerij
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Iedere werkdag voor 11:00 uur besteld, is in 1-2 werkdagen in Huis
Stukprijs:
€4,95 / Stuk
€4,95
Incl. btw

Klimop Hedera Hibernica 180/200 C2


De Klimop Hedera Hibernica 180/200 C2 is een snelgroeiende klimop soort die graag schuttingen en gaasschermen bekleedt. Met deze hoge klimop versie heeft U als voordeel dan hij niet zo lang meer hoeft te groeien om bovenaan het gaasscherm te komen. U bespaart tijd en moeite door al voor een hogere klimop  exemplaar te kiezen. 

Klimop hedera informatie:

  • Hoogte 180/200 cm en gestokt 3-6 klimop hedera ranken per pot
  • Gekweekt in potmaat  ±17cm - C2
  • Lengte is inclusief pot
  • Wintergroene plant en winterhard
  • Kleur van het blad is groen, in de winter donkergroen en in het voorjaar lichter groen vanwege de nieuwe groei
  • Heeft geen voorkeur voor standplaats, zon, half-schaduw en schaduw geen probleem
  • 5 planten per strekkende meter
  • Snelst groeiende klimop soort 

Klimop Hedera voor een groene afscheiding van Tuin en Terras

Deze klimop hedera plant is zo geliefd vanwege de mooie groene bladeren die iedere tuin en terras al snel omtovert tot een groene oase. Er zijn weinig tuinplanten die zo snel voor resultaat zorgen.  Een bijkomend groot voordeel van een klimop afscheiding is dat u de haag heel slank kunt houden, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een coniferenhaag die alsmaar breder wordt. Kortom deze snelgroeiende klimop is de ideale begrenzer voor iedere tuin, of u nu dikke of dunne hagen in uw tuin wilt, de klimop hedera planten schikken zich naar uw keuze. 

Klimop Hedera en Onderhoud

Deze sterke klimop hedera hibernica soort is voor iedereen, ook zonder groene vingers, makkelijk in onderhoud. Tuin karweitjes hierbij zijn het aanbinden van de ranken om de klimop hedera steun te geven en het reglmatig snoeien. U snoeit vooral vaak in de beginfase om meer bladmassa te creëren. Ook het toppen (de klimop hedera heeft de door u gewenste hoogte behaald) is belangrijk omdat u de plant hiermee het signaal geeft, niet hoger klimmen maar meer blad aanmaken. 

 
Het af en toe bemesten van de klimop hedera met organische mestkorrels geeft goede resultaten.
Wij adviseren voor een mooie volle klimop hedera haag 5 planten per strekkende meter. Bij nieuwe aanplant van de klimop hedera planten is een goede potgrond, gemengd in het plantgat, zeer aan te bevelen. Zeker bij tuinen op zandgronden.

Voor meer informatie of advies over deze grootbladige Klimop kunt u mailen of bellen of direct in de shop de klimop hedera kopen.

5/5

Lex Schuurman Geplaatst op 15 Augustus 2015 at 13:04

Goede informatie vooraf van Leopold. De volgende dag werd alles ( 35 x 150 cm en 25 van 180 cm) geleverd. Alle plantjes zagen er voortreffelijk uit, veel stekken en geen enkel bruin blaadje. Sommige Hedera plantjes waren langer dan 180 cm. Perfect, mijn complimenten.

5/5

Ralf Zeilemaker Geplaatst op 23 April 2015 at 09:25

Wij zijn erg blij met de hedera´s van jullie. De buren hebben de hedera´s bij haagjekopen.nl gekocht en de heg van ons staat er veel beter bij (en dat nog voor een kleiner prijsje ook ). Kortom een topproduct waar je trots op mag zijn.

Groeten Ralf Zeilemaker

5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen