Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen
0

Bekijk onze videos hier!

Vragen, bel 0345 622 789
Goedkoopste Hedera van NL
Levering in 1 - 2 werkdagen

Bekijk onze videos hier!

Kleinbladige Hedera Helix 150/175

Productomschrijving
Kleinbladige Hedera Helix 150/175 cm  Kleinbladige hedera of in het Latijn hedera helix  is een groenblijvende trager groeiende hedera soort die in de schaduw maar ook in zonnige omstandigheden uitstekend een klimop gaasscherm kan bedekken. Nu voordelig te bestellen in de shop op al een aantrekkelijke hoogtemaat. Door het aanplanten van een klei...

Kleinbladige Hedera Helix 150/175 cm 

Kleinbladige hedera of in het Latijn hedera helix  is een groenblijvende trager groeiende hedera soort die in de schaduw maar ook in zonnige omstandigheden uitstekend een klimop gaasscherm kan bedekken. Nu voordelig te bestellen in de shop op al een aantrekkelijke hoogtemaat. Door het aanplanten van een kleinbladige hedera van 150/175 cm is het gaasscherm met deze hoogte maat eerder bedekt.

Kleinbladige hedera 150/175 kenmerken

• Groenblijvend
• Voorkeur standplaats :Zon - halfschaduw - schaduw
• Zeer winterhard
• Geleverde potmaat : C2
• Uitstekend geschikt als gaas tuinscherm voor klimop
• Blad : klein blad
• Groeisnelheid : langzaam groeiende klimop soort

Onderhoud kleinbladige hedera 

Deze hedera helix kunt u op dezelfde manier verzorgen als alle andere hedera soorten die wij verkopen. 
Bij het aanplanten is het verstandig om de planten eerst in een emmer water te zetten. De kleinbladige hedera  planten kunnen zich dan met voldoende water volzuigen. Hierdoor weet u zeker dat de hedera helix een goede start krijgen.

Hierna zet u de planten op de juiste afstand langs het hekwerk en maakt de takken los van de bamboestokken. U verdeelt de takken en zorgt hiermee voor optimale spreiding zodat er een waaiervorm is ontstaan. De klein bladige klimop krijgt nu alle ruimte om te groeien en het licht kan de kleine bladeren veel beter bereiken. Dit is wel een tijdroverende tuinklus, maar het resultaat zal uiteindelijk een mooie klimophaag zijn.

Snoeien van deze klein bladige klimop plant doet u bij voorkeur voor de langste dag. Alle uitstekende twijgen of takken die in het vorige groeiseizoen zijn ontstaan snoeit u terug. Hierdoor dwingt u de klimop om zich te vertakken met als resultaat dat het gaas met blad dichter en voller gaat worden.

Prijs Hedera Helix met kleiner blad

Mijnhedera kweekt hedera klimop planten in enorme grote aantallen en kan deze planten daarom voor een zeer goedkope prijs leveren. Bovendien worden de hedera helix planten voor lage transport prijzen op de door u gewenste afleverlocatie verzonden. Tezamen resulteert dit in de hoogste kwaliteit en de lage hederaprijs.

Kleinbladige hedera helix planten van Mijnhedera.nl kunt u jaarrond aanplanten, uitgezonderd de vorstperiodes. 

Bestel iedere werkdag voor 13:00 uur in de shop en de kleinbladige hedera is morgen in huis. Bestel nú!

Klimop-Hedera Helix 150/175
Klimop-Hedera Helix 150/175

Kleinbladige hedera kopen rechstre...

Kleinbladige hedera kop...

Op voorraad
€6,25
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking